index P en M HOMELEZING

Lezing over het werk van van de Camp & Heesterbeek over hun inspiraties, hun werkwijze en natuurlijk hun werk.
Aan de hand van diverse kunstwerken door de eeuwen heen verteld Marc wat allemaal in de hoofden van het kunstenaarsduo speelt.
Wat was de rol van het portret in de schilderkunst voor de fotografie en hoe veranderde dat bij de opkomst van de fotografie. Welke rol speelde esthetiek bij het maken van portretten. Beginnend bij het oude Egypte eindigen we bij van de Camp & Heesterbeek. De lezing duurt ongeveer een uur, maar kan naar believen verlengd worden tot 2 uur.

De kosten zijn vanaf 275,- per lezing. Voor aanmelding of informatie mail.

ster

ster

WORKSHOP

Workshops met Patricia van de Camp zijn er in drie vormen. Er is een workshop voor een groep van 6-9 personen, een voor 3 personen en er is een mogelijkheid voor een individuele begeleiding en/of een portfolio bespreking.
De workshops voor 6-9 personen duren in totaal 5 uur en zijn opgedeeld in een gedeelte voor de lunch en een gedeelte na de lunch. Voor de lunch zullen de workshopdeelnemers onder begeleiding een aantal modellen in verschillende studiosituaties fotograferen. De studio heeft een ruime sortering pruiken en kleding waar gebruikt van wordt gemaakt. De workshops voor 3 personen duurt 3 uur.
Na een eenvoudige lunch gaan de deelnemers aan de slag met beeldbewerking. Daar worden de gemaakte foto’s besproken en wordt er gekeken welke beeldbewerking het beste past bij welke deelnemer. De mogelijkheden tot expressie en verandering van de foto’s worden besproken en uitgeprobeerd.
Voor deze workshops is een fototoestel en een laptop met beeldbewerkingssoftware benodigd, als ook vaardigheden om hiermee om te gaan.
Bij de individuele workshops en portfoliobesprekingen geldt een uurtarief en kunnen op maat gemaakt worden.

De kosten zijn voor de workshops 150,- per persoon. Het uur tarief voor individuele begeleiding 75,- per uur. Voor aanmelding of informatie mail.

ster

ster